Tämä on yleinen ilmoitus. Sivuston ilmoitukset näkyvät sivuston jokaisella sivulla. Voit muokata sivuston ilmoituksia sivuston ohjausnäkymän kohdasta Ulkoasu > Mukauta > Ilmoitukset.

Lisäosat

Lisäosat mahdollistavat uusien toiminnallisuuksien lisäämisen sivustolle. Lisäosat ovat usein kolmansien osapuolien kehittämiä, mutta myös Helsingin kaupunki on kehittänyt muutaman kaupungin erityistarpeisiin vastaavan lisäosan.

Kuva: Jussi Hellsten

Mikä ihmeen lisäosa?

Lisäosat määrittelevät sivuston toiminnallisuuksia, kuten vaikkapa lomake, evästehallinta tai kieliversiointi. Lisäosia voi ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä sivuston ohjausnäkymän Lisäosat-välilehden kautta. Sivustolle voi asentaa sallittuja lisäosia WordPress-portaalin kautta. Käyttämättömät lisäosat kannattaa poistaa sivustolta sivuston tietoturvan ja ohjausnäkymän selkeyden edistämiseksi. Sivuston tarpeettomat lisäosat poistetaan WordPress-portaalin kautta.

Kuva: Jussi Hellsten

Haluan lisätä sivustolle uuden lisäosan, mitä teen?

Sivustolle voi ottaa käyttöön uusia lisäosia WordPress-portaalin kautta. Mikäli saatavilla olevista lisäosista ei löydy sopivaa, niin tee palvelupyyntö WordPress-portaalin kautta.

Siirry WordPress-portaaliin

Virhetilanne sivustolla, mitä teen?

Sivustojen virhetilanteista ilmoitetaan WordPress-portaalin kautta palvelupyynnöllä. Jos sinulla ei ole oikeuksia WordPress-portaaliin, niin ole yhteydessä Kehittämisen tukeen (ketu@hel.fi) ja sivuston omistajaan.