Tämä on yleinen ilmoitus. Sivuston ilmoitukset näkyvät sivuston jokaisella sivulla. Voit muokata sivuston ilmoituksia sivuston ohjausnäkymän kohdasta Ulkoasu > Mukauta > Ilmoitukset.

Sisällön hallinta

WordPress-sivuston sivujen ja artikkeleiden sisältöjä muokataan lohkoeditorin (Gutenberg) avulla.

WordPressissä sivuja rakennetaan erilaisten sivupohjien sekä lohkojen avulla. Sivupohja määrittelee sivun asettelua kun taas lohkot ovat erilaisia sisällön esittämisen vaihtoehtoja. Sivun muokkausnäkymää kutsutaan lohkoeditoriksi.

Laskeutumissivut ovat yleensä aihealueen kokoavia sivuja, joilla on tarkoitus käyttää paljon visuaalisia elementtejä ja sekä ohjata käyttäjää tutustumaan tarkemmin aihealueen sisältöihin.

Perussivut ovat yleisimpiä sivupohjista, ja sivun sisällön tulisi aina selkeästi vastata johonkin kysymykseen. Perussivulla on hyvä olla vähintään otsikko, ingressi ja leipäteksti, jotka lisätään sivulle sivun asetuksista ja tekstilohkoilla.

Haluan julkaista sivustoni, mitä teen?

Sivuston julkaisuun kuuluu monta vaihetta, jotka kannattaa käydä huolellisesti läpi sivuston julkaisun yhteydessä. Sivuston voi julkaista myös pienemmissä osissa, kuten esimerkiksi yksi kieliversio kerrallaan.