Tämä on yleinen ilmoitus. Sivuston ilmoitukset näkyvät sivuston jokaisella sivulla. Voit muokata sivuston ilmoituksia sivuston ohjausnäkymän kohdasta Ulkoasu > Mukauta > Ilmoitukset.

Sivuston ylläpito

Sivuston elinkaarta hallinnoidaan WordPress-portaalin kautta.

Sivuston ylläpito WordPress-portaalissa

Sivuston elinkaarta hallinnoidaan WordPress-portaalin kautta. WordPress-portaalin kautta myös asennetaan uusia lisäosia sivustolle. WordPress-portaalin sivuston ylläpitonäkymästä sivuston välilehdeltä pääsee muokkaamaan sivuston tietoja, kuten toimialaa, sivuston omistajaa ja käyttäjiä.

Lue lisää lisäosista

Tutustu WordPress-portaaliin

Mitä WordPress-portaalin ylläpito tarjoaa?

WordPress-portaalin sivustojen ylläpidosta vastaa ylläpitokumppani, joka huolehtii seuraavista asioista: sivustojen palvelinresurssit, tietoturva, varmuuskopiointi, hallittu versiohallinta ja ohjelmistopäivitykset sekä häiriönhallinta. Sivuston häiriötilanteissa ylläpitokumppani on yhteydessä sivuston omistajaan. Muissa ongelmatilanteissa sivuston omistaja voi olla yhteydessä palvelupyyntölomakkeen kautta. Vain sivustojen pää- ja rinnakkaisomistajat voivat lähettää omaan sivustoon liittyviä palvelupyyntöviestejä portaalin kautta.