Tämä on yleinen ilmoitus. Sivuston ilmoitukset näkyvät sivuston jokaisella sivulla. Voit muokata sivuston ilmoituksia sivuston ohjausnäkymän kohdasta Ulkoasu > Mukauta > Ilmoitukset.

Toimipisteet (Helsinki TPR)

Helsinki TPR -lisäosan avulla voi julkaista Toimipisterekisterin toimipisteiden yhteystietoja sivustolla.

Asenna sivustolle Helsinki TPR -lisäosa WordPress-portaalin kautta, mikäli lisäosa ei näy sivuston ohjausnäkymän Lisäosat-välilehdellä. Lisäosan asennuksen jälkeen ota lisäosa käyttöön sivustolla.

Toimipisterekisteri (TPR)

Toimipisterekisterissä (TPR) ylläpidetään keskitetysti toimipisteiden yhteystietoja sekä palveluiden asiasanoja. Lisäosa mahdollistaa toimipisteiden tietojen hakemisen TPR API:sta ja toimipisteen tietojen julkaisemisen verkkosivuilla. Toimipisteiden tietoja muokataan aina Toimipisterekisterin kautta.

Lisää tietoa TPR-perheestä

Kirjaudu Toimipisterekisteriin

Toimipisteen julkaiseminen

Lisäosan asetukset ovat ohjausnäkymän TPR Toimipisteet -välilehdellä.

Ohjausnäkymän TPR Toimipisteet -välilehdellä on kaksi alasivua: Toimipisteet ja Lisää uusi toimipiste.

Lisää uusi toimipiste -sivu sisältää hakukentän ja hakutulokset. Syöttämällä toimipisteen nimen hakukenttään, hakutuloksiin listataan TPR API:sta saatuja toimipisteitä. Painamalla Lisää toimipiste -painiketta halutun toimipisteen kohdalla, toimipiste julkaistaan sivustolla, siten että toimipisteen tietoja voidaan näyttää sivuston eri sivuilla . Kun toimipiste on lisätty sivustolle, Lisää toimipiste -painike päivittyy Avaa julkaisu -painikkeeksi, josta pääsee suoraan toimipisteen editointinäkymään. Avaa julkaisu -painike esitetään myös oletuksena jos kyseinen toimipiste on jo tuotu sivustolle.

Kuvakaappaus Lisää uusi toimipiste -sivun toimipisteiden hakutuloksista.

Toimipisteet -sivu listaa sivustolla julkaistut toimipisteet. Valitsemalla toimipisteen listasta siirrytään kyseisen toimipisteen editointinäkymään. Editointinäkymässä on mahdollista tarkastella toimipisteen tietoja suomen-, englannin- ja ruotsinkielellä, mutta toimipisteiden tiedot eivät ole muokattavissa.

Kuvakaappaus toimipisteen tietojen tarkastelunäkymästä.

Toimipisteen yhteystietojen lisääminen sivulle

Lisäosa lisää uuden lohkon sivustolle nimeltä Helsinki – TPR Toimipiste, jonka avulla voi näyttää valitun toimipisteen yhteystietoja sivuston sivuilla.

Kuvakaappaus TPR Toimipiste -lohkon asetuksista.

Lohkon asetuksissa on Toimipisteen valinta -asetus, josta määritellään esitettävä toimipiste. Lisäksi lohkon asetuksissa on erillinen Tiedot-osio, jossa on valintaruudut esitettäville toimipisteiden tiedoille. Mikäli jotakin tietoa ei ole olemassa toimipisteelle, sen kyseistä osiota ei esitetä lohkossa, vaikka sen vastaava valintaruutu olisi kytketty päälle.

Toimipisteen yhteystietojen yhteydessä näytetään Näytä kartalla -linkki, joka aukaisee toimipisteen Palvelukartalla ja Näytä reitti HSL-reittioppaasta -linkki, joka johtaa HSL-reittioppaaseen. HSL-reittioppaassa pyritään käyttämään käyttäjän sijaintia reitityksen suorittamiseen. Reittiopaslinkin muodostuminen vaatii, että toimipisteelle on määritelty katuosoite, kaupunki ja koordinaatit. Yleisesti ottaen nämä kaikki tiedot on varmaan toimipisteissä olemassa, mutta jos on olemassa tapauksia joissa kaikkia tietoja ei ole, linkkiä ei ole mahdollista muodostaa, jolloin reittiopaslinkkiä ei esitetä lohkossa.

Esimerkkejä toimipistenostoista

Kustaankartanon seniorikeskus

Postiosoite:

PL 8560, 00099 Helsingin kaupunki

Puhelinnumero:

Yrjönkadun uimahalli – Suljettu remontin ajaksi

Historiallisen Yrjönkadun uimahallin uima-allas.
Puhelinnumero:
Aukioloajat:

Suljettu remontin ajaksi:
– ma-su – Suljettu

Yrjönkadun uimahalli suljetaan vuodenvaihteessa 2023 perusparannuksen vuoksi.

Sisäänpääsy päättyy 20, uintiaika 20.30, peseytymisaika 20.45. Alueelta poistuttava 21 mennessä.

Historiallisen Yrjönkadun uimahallin uima-allas.

Lännen terveysasema/Haaga

Postiosoite:

PL 6610, 00099 Helsingin kaupunki

Puhelinnumero:
Aukioloajat:

Voimassa toistaiseksi:
– ma-pe 8.00-16.00
– la-su – Suljettu